APEX_winkelshoot_apr24 (143)WEB.jpg

WERKPLAATS

Welkom in de werkplaats van Cycle Center 53-11, dé plek waar je fiets tot in perfectie wordt onderhouden en gerepareerd.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om jouw geliefde tweewieler in topconditie te houden. Of het nu gaat om een mountainbike, racefiets, gravelfiets of een E-bike, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze passie voor fietsen gaat verder dan alleen het verwisselen van een band of het afstellen van de remmen - wij ademen fietsen. Onze vakkundige en toegewijde monteurs zijn zelf fervente fietsers en beschikken over de nieuwste kennis en technieken om jouw fiets te laten schitteren.

Van een grondige opknapbeurt tot kleine afstellingen, van herstel na een ongeval tot wielreparaties, van vering service tot e-bike reparatie - jouw fiets is bij ons in goede handen. Wij streven ernaar om jouw fietservaring te verbeteren.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij je helpen om jouw fiets in topvorm te houden.

APEX_winkelshoot_apr24 (140)WEB.jpg

Fietsonderhoud & reparaties

Bij CycleCenter 53-11 zorgen we ervoor dat je fiets in topconditie blijft. Of het nu gaat om een volledige opknapbeurt, kleine afstellingen, herstel na een ongeval, wielreparaties, veringsservice, fietsafstelling of e-bike reparatie - onze vakkundige en gepassioneerde monteurs staan voor je klaar met de nieuwste kennis en kunde.

 

Diensten
 

Volledige Opknapbeurt
Is je fiets toe aan een grondige opfrisbeurt? Onze monteurs kunnen je fiets volledig servicen, zodat deze weer als nieuw aanvoelt.

Kleine afstellingen
Heb je behoefte aan kleine aanpassingen op je fiets? Wij zorgen voor de juiste afstellingen om je fietservaring te optimaliseren.

Herstel na een ongeval
Heeft je fiets schade opgelopen door een ongeval? Wij kunnen je fiets weer in perfecte staat herstellen, zodat je snel weer op weg kunt.
Lees meer

Wielreparaties
Heb je een gebroken spaak, een krom wiel of andere problemen met je wielen? Onze specialisten kunnen alle soorten wielreparaties uitvoeren.

APEX_winkelshoot_apr24 (51)WEB.jpg
APEX_winkelshoot_apr24 (141)WEB.jpg

Diensten

Veringsservice
Is de vering van je mountainbike of e-bike niet meer optimaal? Onze monteurs kunnen je vering weer soepel laten werken, voor een comfortabele en controleerbare rit.

Fietsafstelling
Wil je de optimale fietsafstelling voor jouw lichaam en rijstijl? Onze experts kunnen je helpen de perfecte positie te vinden voor een efficiëntere en comfortabelere rit.

E-bike reparatie
Heb je technische problemen met je e-bike? Onze monteurs hebben ervaring met e-bike reparaties en kunnen je snel weer op weg helpen.

APEX_winkelshoot_apr24 (150)WEB.jpg
APEX_winkelshoot_apr24 (51)WEB.jpg
APEX_winkelshoot_apr24 (49)WEB.jpg
APEX_winkelshoot_apr24 (147)WEB.jpg
f0d8fb667aa10464c9628456d237fd8a.png