Wij zijn geopend ( 9:00 - 18:00 ) · info@cc5311.nl · 0418-642238

Werkplaats

Een zeer waardevol onderdeel van ons bedrijf is de werkplaats. Dit is het kloppende hart van de winkel. Onze professionele monteurs hebben enorm veel passie voor de fiets en veel kennis van onze fietsen en de onderdelen waar wij mee werken.

Professionaliteit en kwaliteit vinden wij essentieel, daarom werken we met de nieuwste tools en hoogwaardige materialen. Ook plaatsen wij eigenlijk altijd originele vervangingsonderdelen. Onze professionele monteurs zijn gespecialiseerd in het servicen van vorken van onder andere Fox en Rock Shox. Enorm belangrijk voor het verhogen van de levensduur van je vork. We adviseren dan ook om dit minimaal 1 keer per jaar te laten doen. Daarnaast zijn we erkend Rohloff, Pinion, Campagnolo en Shimano Service Center.

In onze eigen werkplaats repareren we niet alleen fietsen, we geven ze ook een servicebeurt of stellen ze opnieuw af. Mocht je bij ons een nieuwe fiets kopen, dan is de 1e servicebeurt gratis.Service

Voor Cycle Center 53-11 is naast kwaliteit, service ook enorm belangrijk. Dat begint al bij binnenkomst, we heten je welkom en vragen of we je ergens mee van dienst kunnen zijn. Eerlijk en oprecht advies.

Onder service verstaan wij ook de schoenplaatjes onder je schoenen plaatsen, fietscomputer voor je instellen, banden en vorken op de goede spanning zetten, zadelhoogte aanpassen, testen van een zadel en advies geven over onderhoud en welke producten je hiervoor het beste kunt gebruiken.