Wij zijn gesloten ( 9:00 - 18:00 ) · info@cc5311.nl · 0418-642238

Spuiterij

Bij Cycle Center 53-11 weten we hoe belangrijk de ‘looks’ van een fiets zijn. Met een mooi design en kleur kun je iets unieks creëren. Daarom heeft Cycle Center 53-11 als een van de weinige fietsenwinkels een eigen spuiterij. Onze professionele spuiters zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en spuiten van designs voor nieuwe fietsen, het overspuiten van frames en het bijwerken van frames.

Het proces start bij het bespreken van je wensen. We bepraten samen de kleuren en het design waarin de fiets gespoten moet worden. Als je iets heel uitdagends of unieks wilt, leggen we dit altijd even voor aan onze spuiters om er zeker van te zijn dat dit mogelijk is.
Mocht je nu schade aan je fiets hebben opgelopen, dan kunnen we dit in veel gevallen herstellen en ziet je fiets er weer als nieuw uit.

Als het frame bij ons in de spuiterij binnenkomt wordt hij eerst geschuurd. Daarna gaan we hem voorbehandelen en indien nodig nog een keer schuren. Pas daarna begint het echte spuitwerk. De basislak komt erop waarna we het design erop plakken. Als dit allemaal is gebeurd dan wordt het frame afgelakt en krijgt hij een matte of glanzende afwerking.Carbon reparatie

Vaak wordt gedacht dat carbon niet meer te repareren is. Bij Cycle Center 53-11 zijn we echter gespecialiseerd in carbon reparatie. Van een klein barstje tot een volledig gebroken framebuis, bijna alles kunnen we repareren. Uiteraard zorgen wij dat je fiets zijn stijfheid en rijeigenschappen behoudt. Nadat het carbon gerepareerd is kunnen we het in onze spuiterij opnieuw in de lak zetten en spuiten in elke gewenste kleur.

Mocht je schade aan je frame of wiel hebben, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen aan de hand van een foto vaak al zien of we het kunnen maken en een schatting van de kosten geven.