Wij zijn geopend ( 9:00 - 18:00 ) · info@cc5311.nl · 0418-642238

Historie.

In 2008 is Cycle Center 53-11 opgericht door Gijs en Alan van Tuijl.  De passie voor de sport is Alan met de paplepel ingegoten. Vanaf 1980 heeft Gijs zijn eigen winkel gehad en een fietsen zelf ontworpen en ontwikkeld. Alle kennis die Gijs in deze jaren heeft opgedaan heeft hij doorgegeven aan zijn zoon en vormde de basis voor de winkel in Bruchem. Door de enorme groei die Cycle Center 53-11 de afgelopen jaren heeft doorgemaakt werd de locatie in Bruchem te klein.

De nieuwe locatie werd gevonden in het pand aan de van Heemstraweg Oost in Zaltbommel. Het mooie van deze locatie is dat het erg centraal gelegen is, voldoende parkeermogelijkheden heeft en ook de mogelijkheden biedt om alle fietsmerken mooi te presenteren. Sfeer en beleving waren dan ook de keypoints bij het realiseren en zijn doorgevoerd op allerlei niveaus. Met een eigen Guru meetsysteem, een occasion verdieping, gespecialiseerde werkplaats en een kledingcorner is in dit pand alles te vinden op het gebied van wielersport. In Zaltbommel hebben we gezelligheid en gemoedelijkheid gecreeerd die je van ons gewend bent. 

Bij Cycle Center 53-11 is kwaliteit erg belangrijk. Dit komt niet alleen tot uiting in onze service, advies en uitstraling, maar zeker ook in het assortiment dat we aanbieden. We werken met premium merken en bieden op alle segmenten een groot assortiment. Daarnaast zijn wij een Specialized premium store, Shimano Service Center en Assos ProShop. In 2016 is Cycle Center 53-11  benoemd tot Tweewielerwinkel van het JaarKortom een bezoekje aan Cycle Center 53-11 is een echt dagje uit.

We zien je graag in onze winkel

Het Cycle Center 53-11 team

Wat maakt ons speciaal

Voor Cycle Center 53-11 is elke fietser een kampioen. Of je nu een racefietser of mountainbiker bent met veel of weinig ervaring, afgetraind of een pondje meer ,dat je überhaupt fietst maakt je al tot een held. Samen met je fiets door weer en wind, jezelf tot het uiterste drijven om steeds beter te worden. Cycle Center 53-11 weet dat te waarderen en heeft ook alles in huis om je te ondersteunen. Maar wat onderscheid ons?

Onze spuiterij
Carbon reparatie
Gespecialiseerd wielenbedrijf (eigen wielenvlechter)
Professionele werkplaats gespecialiseerd in o.a. Rohloff, Pinion, Lefty
Zelf ontwikkelde merken: Apex, Gilbertson en Quasar. (ontwikkelen, testen, productieproces, marketing en verkoop)
Guru meetsysteem: professioneel meetsysteem om de beste fietshouding te bewerkstelligen
Sfeervolle winkel waarin fietsbeleving centraal staat.
Altijd een grote voorraad occasions

Eigen merken

Bij Cycle Center 53-11 hebben we een enorme passie voor de fiets en alles wat daarbij komt kijken. Deze passie hebben we doorvertaald naar onze eigen merken fietsen Apex en Gilbertson en wielenmerk Quasar. Bij de ontwikkeling van onze producten kijken we vooral naar de wensen en behoeften van onze klanten. Een goede prijs-kwaliteit verhouding vinden we erg belangrijk evenals goede rijeigenschappen en de uitstraling van de fiets.

Daarnaast hebben onze fietsen altijd iets eigenzinnigs. We proberen ons te onderscheiden door middel van design en kleurstelling maar zeker ook door noviteiten toe te passen. Het voordeel van eigen fietsenmerken en ons eigen wielenmerk is dat we alles in eigen beheer regelen. Daardoor kunnen we de producten voor een goede prijs aanbieden, zelf de garantie en de service op een vlotte manier regelen en ook custom made producten aanbieden.