Wij zijn geopend ( 9:00 - 18:00 ) · info@cc5311.nl · 0418-642238

Guru Bike Fit


Goed op de fiets zitten verhoogt het fietsplezier enorm. Toch is menigeen nogal eens aan het tobben met zijn houding. Last van zere polsen, knieen, rug of brandende voeten zijn klachten die veelal voorkomen. In de meeste gevallen kan dit verholpen worden door wat aanpassingen aan de fiets of de fietshouding. Zelf hebben we veel ervaring met het afstellen van fietsen en het vinden van de juiste fietshouding. Deze expertise hebben we een boost gegeven door te gaan werken met Guru.

Guru heeft het meest geavanceerde fit systeem ter wereld geschikt voor elke fietser, zowel racefietsers als mountainbikers. Het Guru Fit systeem is een computer gestuurde fitbike die snel en nauwkeurige aanpassingen kan doen. Welke je direct voelt, zodat het hele bikefit proces niet ellenlang duurt en je op een gegeven moment niet meer weet welke positie nu het lekkerst zat. Ook kan het systeem je huidige fietspositie overnemen door het inscannen van je fiets. De Bikefitter kan dan direct zien wat je huidige positie op de fiets is en direct aanpassingen doen.

Dynamische fietspositiemeting

De dynamische fietspositiemeting duurt ongeveer 90 minuten. Achtereenvolgens zullen de volgende stappen worden doorlopen:

Allereerst vindt er een intakegesprek plaats. Dit is om kennis te maken en duidelijk te krijgen waar de knelpunten zitten.
Daarna mag je de fietsschoenen en fietskleding aantrekken terwijl wij wat aanpassingen aan de fitbike zullen doen.
Als dit gebeurt is vindt de echte dynamische bike fit plaats. We gaan dan samen met jou op zoek naar de ideale fietspositie. Er wordt o.a. gekeken naar de afstelling van de schoenplaatjes, lengte van de stuurpen, stuurbreedte en de zadelhoogte.

Wanneer de dynamische fietspositie heeft plaatsgevonden gaan we over tot de zadelkeuze. We gaan na of je huidige zadel de juiste is voor jouw ideale fietspositie of dat er een ander zadel is dat beter bij je past. Zo kijken we ondermeer naar de drukpunten en flexibiliteit.

Dynamische fietspositiemeting € 179,-
Dynamische fietspositiemeting Triathlon / Tijdrit € 229,-
* Gratis bij geslecteerde APEX en Specialized S-works modellen.
Vervolgmeting [ Bijv. MTB -> Race , Race -> MTB ] € 100,-