Apex spuiterij nov23 (107) web.jpeg

SCHADE HERSTEL RACE/MTB FIETS

Helaas kan een crash, schade of ongeluk altijd gebeuren, en natuurlijk wil je dat jouw geliefde fiets weer in topconditie komt. Bij CC5311 begrijpen we dit en bieden we professioneel schadeherstel voor jouw fiets.
Wij zorgen voor een vakkundige afhandeling van jouw schade, inclusief het opstellen van een gedetailleerde offerte en het regelen van de afhandeling met jouw verzekering. Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring in het herstellen van schade aan fietsen.

Winkel-RV133346.jpg

KENNIS EN EXPERTISE.

In onze werkplaats beschikken we over gespecialiseerde kennis en expertise op het gebied van lakwerk en carbon reparaties. Of het nu gaat om het herstellen van kleine lakbeschadigingen, het vervangen van carbon onderdelen of het repareren van beschadigde frames, wij zorgen ervoor dat jouw fiets weer in originele staat wordt hersteld Bij CC5311 begrijpen we dat jouw fiets meer is dan alleen een vervoermiddel. Het is een passie en een deel van jouw identiteit. Daarom behandelen we jouw fiets met de grootste zorg en aandacht, zodat je weer veilig en met vertrouwen kunt genieten van jouw rijervaring.

VOLLEDIGE AFHANDELING

Bij CC5311 staan we garant voor de volledige afhandeling van jouw schadeherstel. Binnen 24 uur ontvang je een volledig rapport van de schade, waarin wij nauwkeurig alle benodigde reparaties en kosten in kaart brengen.
Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.Je kunt erop vertrouwen dat jouw schadeclaim snel en efficiënt wordt afgehandeld, zodat je weer snel kunt genieten van je fiets.
Bij CC5311 begrijpen we dat een snelle en professionele service essentieel is als het gaat om schadeherstel. Daarom streven we ernaar om jouw fiets zo snel mogelijk weer in topconditie te brengen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

Apex spuiterij nov23 (117) web.jpeg

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze schadeherstel diensten of breng een bezoek aan onze werkplaats. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw geliefde fiets weer in topvorm komt.


CC5311 - jouw betrouwbare partner voor professioneel schadeherstel.

Contact