ORTIZ-VadoSC-1030213.jpg

E-BIKES

Bij CC5311 begrijpen we de groeiende populariteit en het gemak van e-bikes. Daarom bieden we een ruim assortiment aan e-bikes voor verschillende doeleinden, waaronder stadsfietsen, gravelbikes en e-MTB's. Of je nu korte afstanden in de stad wilt afleggen, off-road avonturen wilt beleven of gewoon wilt genieten van de extra ondersteuning tijdens het fietsen, wij hebben de perfecte e-bike voor jou.

DSC03259.jpg

Assortiment

Bij CC5311 geloven we in het bieden van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare e-bikes. We werken samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun innovatie en duurzaamheid. Met onze brede selectie aan e-bikes kun je er zeker van zijn dat je de juiste fiets vindt die voldoet aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Techniek

Onze deskundige monteurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën en hebben alle benodigde tools en kennis om jouw e-bike in topconditie te houden. Ze kennen geen geheimen en zijn op de hoogte van de specifieke eigenschappen van e-bikes. Of het nu gaat om het afstellen van de ondersteuningsniveaus, het controleren van de accu of het onderhoud van de elektromotor, onze monteurs staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw e-bike altijd probleemloos blijft functioneren.
  

Apex spuiterij nov23 (132) web.jpeg