Wij zijn geopend ( 9:00 - 18:00 ) · info@cc5311.nl · 0418-642238

Helaas…Wederom een lockdown.
Dit betekent ook dat de winkels dicht gaan.
Wij gaan alles op alles zetten om onze service te blijven verlenen zoals u die van ons gewend bent.  

Dat betekent in het kort het volgende:

Werkplaats
De werkplaats blijft  open. 

Wij zullen dus alle reparaties blijven uitvoeren. Wel verandert het breng en ophaal moment.
Als u een reparatie wilt laten uitvoeren belt u voor een afspraak.
U brengt uw fiets en geeft deze af op onze afgifte plaats op parkeer plaats.
De reparatie wordt uitgevoerd.
U ontvangt een bevestiging zodra de reparatie is uitgevoerd. Hierin staat een betaallink en kan de reparatie worden afgerekend.
Uw fiets kan worden opgehaald. Of maak een bezorgafspraak en wij komen uw fiets brengen. [Meld dit bij het maken van een afspraak] Kosten € 10,-

Nieuwe fietsen
Voor de verkoop van fietsen is een nieuwe website-pagina ingericht. Hierop staan alle voorradige fietsen, die u snel en eenvoudig kunt reserveren. Wij zullen contact met u opnemen voor advies en om de details te bespreken.  Als u de fiets wilt kopen komen wij uw nieuwe fiets persoonlijk bezorgen.

Onderdelen en accessoires
Voor het bestellen van onderdelen, accessoires en kleding kunt u contact opnemen per mail, telefoon of social-media. Bespreek met een van onze verkoopmedewerkers het gewenste item. Wij maken uw bestelling gereed voor verzending of pick-up.

Productie nieuwe fietsen.
Onze productie van nieuwe fietsen blijft gewoon doorlopen. De plandatum voor uw nieuwe fiets blijft dus zoals deze is besproken. Zodra uw nieuwe fiets klaar is krijgt u een telefoontje en kunt u uw fiets ophalen.

Ook kunnen we eventueel een breng afspraak plannen. Een van onze medewerkers komt uw nieuwe fiets bezorgen met uiteraard dezelfde afleverservice zoals wij die in de winkel hanteren en van ons gewend bent.