Wij zijn gesloten ( 9:00 - 16:00 ) · info@cc5311.nl · 0418-642238

WIJ ZIJN TROTS!

JOAN 02/11/2018 NIEUWS

Op 30 november opent Cycle Center 53-11 officieel zijn Specialized Corner. Als dealer van dit exclusieve fietsmerk zullen wij S-Works en Specialized modellen gaan presenteren, maar ook bijpassende accessoires, schoenen en helmen. Specialized is een merk wat in iedere prijsklasse wat moois weet te bieden. Wij zullen onder andere racefietsen, mountainbikes, crossfietsen, E-bikes en speed bikes van Specialized gaan presenteren. We geven je een kleine introductie over de nieuwe producten die vanaf heden bij ons te koop zullen zijn. 

Racefietsen

De Venge is de snelste fiets ter wereld. Hij is super aerodynamisch en dat maakt hem tot een echte sprint fiets. De Venge is leverbaar in de S-works en Specialized versie.

De Tarmac is de lichtste fiets die Specialized ooit heeft gemaakt. De Tarmac is een complete racefiets met een goede combinatie tussen aerodynamica en gewicht. Te koop in Specialized, S-Works en dames uitvoering.

De Roubaix heeft op specifieke punten in het frame veringen gevestigd die ervoor zorgen dat de fiets uiterst comfortabel is. Perfect voor toertochten, maar ook geschikt voor wedstrijden.

 

Mountainbikes

De Specialized Epic is voor elk parcours geschikt, snel, vlak, technisch, ruw, explosief of modderig; het maakt voor de Epic niet uit. De nieuwe Epic is stijver en lichter geworden. Te koop in S-Works en Specialized versie en ook in de dames variant.

De Epic Hardtail is de lichtste mountainbike die Specialized ooit heeft gemaakt. De crosscountry parcoursen worden almaar technischer, dankzij het nieuwe frame heb je mee stabiliteit tijdens het afdalen. De Epic Hardtail is te koop in de S-Works en Specialized versie en ook in de dames editie.

 

Crossfietsen

De Crux is de crosser van Specialized. De nieuwe Crux is maar liefst 400gram lichter. Het is een licht en stijf frame en rijdt comfortabel. Doordat de Crux een specifieke cross geometrie heeft zorgt het voor meer stabiliteit en wendbaarheid. Dankzij de ruimte die tussen de banden en het frame zit kan de Crux heel goed modder afvoeren. De Crux is te koop in de S-works en Specialized versie.

 

Helmen & schoenen

Naast de fietsen gaan wij ook de helmen, schoenen en accessoires van Specialized voeren. Zij hebben net als hun fietsen een breed assortiment in diverse prijsklassen.

 

Helmen

De S-Works Evade is de snelste racehelm die Specialized ooit heeft gemaakt. De Evade heeft de beste combinatie van aerodynamica en ventilatie. De nieuwe S-Works Evade is voorzien van alle pasvorm-functies waardoor hij altijd perfect op je hoofd past.

De S-Works Prevail II is de meest complete lichtgewicht racehelm die Specialized ooit heeft gemaakt. Hij is perfect voor zwel warm als koud weer en voor bergachtige of snelle en vlakke ritten. In de S-Works Prevail II zit een Gutter Action System dat voorkomt dat zweet van je voorhoofd in je ogen terechtkomt. De S-Works Prevail II is dus perfecte allround helm.

 

Schoenen

MTB

De S-Works 6 XC is een mountainbike schoen. Door de beter pasvorm en een betere connectie gaat er meer kracht naar het pedaal. Doordat deze schoen het dual-Boa systeem heeft kun je de schoen perfect om je voet laten passen. De carbon zool maakt de schoen super stijf waardoor er minder kracht verloren gaat en meer kracht naar je pedalen gaat.

De Expert XC mountainbike schoen biedt topprestaties tegen een vriendelijke prijs. Deze schoen heeft ook een carbon zool waardoor er meer kracht naar de pedalen gaat. Deze schoen heeft een standaard fit waardoor hij erg comfortabel is.

 

Race

De S-works 7 is een raceschoen en heeft de lichtste en stijfste carbon zool die Specialized ooit heeft gemaakt. De vernieuwde comfortabele Padlock hiel zorgt ervoor dat je hiel perfect op zijn plaats blijft. Met de custom CNC-gefreesde BOA draaiknoppen kun je tot op de millimeter de pasvorm instellen. Met S-Works 7 heb je een schoen zonder compromissen.

De Torch 3.0 raceschoen draait om comfort en prestatie. Sommige raceschoenen voelen soms oncomfortabel aan, maar door bij de Torch 3.0 het 100% mes en TPU constructie te gebruiken biedt de schoen meer ruimte bij de tenen en valt de schoen als een sok om je voet. Het sluitsysteem van deze schoen is de dubbele BOA draaisluiting, die zorgt ervoor dat je schoen perfect om je voet kunt laten passen.

De Toch 2.0 raceschoen is hetzelfde als de Torch 3.0, het enige verschil is dat de 2.0 maar één Boa draaisluiting heeft. Dat betekent dat je deze schoen iets minder goed om je voet kunt laten passen dan met de dubbele BOA draaisluiting.