Wij zijn gesloten ( 9:00 - 16:00 ) · info@cc5311.nl · 0418-642238

Tour de Bommelerwaard

JOAN 09/07/2019 NIEUWS

Op zondag 22 september wordt de derde editie van Tour de Bommelerwaard gereden. Deze wielertocht is voor jong en oud en voor de beginnende en gevorderde wielrenner. Er worden twee verschillende routes gereden: 80 of 120 kilometer met een snelheid van gemiddeld 26 tot 31 km/u. De groepen rijden onder begeleiding van ervaren wielrenners.

Tour de Bommelerwaard is voor fietsliefhebbers en wordt georganiseerd door de Zaltbommelse Stadsbrouwerij & Cycle Center 53-11. De tourtocht zal starten en finishen bij de Zaltbommelse Stadsbrouwerij.

TIJD
Vanaf 10.15 uur staat er voor de deelnemers koffie en thee klaar. Om 10.45 uur zullen de verschillende groepen vertrekken onder begeleiding van ervaren wielrenners. Onderweg wordt er een korte stop gemaakt en kan er wat gedronken worden. Bij terugkomst kunnen alle deelnemers genieten van de barbeque en een lekker biertje op het terras.

INSCHRIJVEN
Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per persoon. Dit is inclusief koffie en thee vooraf, de fietstour en een barbeque achteraf. Aanmelden kan tot maandag 2 september via het online inschrijfformulier. ( https://www.zaltbommelse-stadsbrouwerij.nl/afrekenen/ )

LET OP: wanneer het maximale deelnemers is bereikt is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

DEELNEMER
• Als deelnemer ben je in het bezit van een racefiets en helm.
• Staat gezelligheid, veiligheid en sportiviteit bovenaan tijdens deze wielertocht.
• Als deelnemer houdt je je aan de gedrags- en verkeersregels
• “Samen uit, samen thuis.” Er wordt met iedereen rekening gehouden en niemand achter gelaten.

LOCATIE
De Zaltbommelse Stadsbrouwerij, Nieuwstraat 6, 5301EW Zaltbommel
Kom je met de auto? Op zondag is het gratis parkeren in Zaltbommel.

Er zijn geen douche faciliteiten aanwezig.