Grote update Assos kledinghoek

Onze kledinghoek heeft een geweldige make-over gekregen, met als hoogtepunt de nieuwe Assos Shop.

Als premium Assos dealer zijn we verheugd om deze nieuwe collectie met jullie te delen. Assos is wereldwijd bekend om hun vooruitstrevende technologieën, innovatieve ontwerpen en ongeëvenaarde prestaties. Met hun toewijding aan comfort en functionaliteit wordt fietsen een ware beleving.

Of je nu een recreatieve fietser bent of een professional, Assos heeft voor iedereen de perfecte outfit. Met geavanceerde stoffen en ergonomische pasvormen garandeert Assos een optimale prestatie en comfort tijdens je ritten. Van ademende jerseys tot technisch geavanceerde bibshorts - Assos heeft een volledig assortiment aan kledingstukken die jouw fietservaring naar een hoger niveau tillen.

Wij bij onze winkel zijn trots om te kunnen zeggen dat we officieel Assos dealer zijn. Dit betekent dat we niet alleen de nieuwste collecties in onze kledinghoek hebben, maar ook de expertise en service kunnen bieden waar Assos om bekend staat.

Benieuwd geworden naar de nieuwe collectie en klaar om je fietsgarderobe een upgrade te geven? 
Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het uitkiezen van de perfecte outfit die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

We zien ernaar uit om je te verwelkomen in onze vernieuwde kledinghoek!

APEX_winkelshoot_apr24 (80)WEB.jpg
APEX_winkelshoot_apr24 (81)WEB.jpg